Pages

Subscribe:

pondelok 30. júla 2012

11.Premena stránky

Premena stránky a domeny
Ako je možné zarobiť predajom online stránky alebo domeny. To je otázka mnoho ľudí, ktorý sa v online biznise pohybujú. Je to celkom jednoduché si zarobiť pár stovák dolárov za predaj domeny so zaujímavým názvom. No ako si zarobiť čosi navyše za premenu stránky a vyrobenia zaujimavého dizajnu. Náklady na kúpu domeny su minimálne a pohybujú sa okolo 15€ na rok za domenu a webhosting.
1. Spoznaj trh
Najprv je potrebné si zistiť ako to všetko funguje.Pomocou online fóra zistiť ako to robia profesionály. Zoznamiť sa s aktualnym trhom, a začať robiť prvé obchody s kúpami domien.

2. Výber kategórie (miesta)
Toto je jedna z najdôležitejšich časti vášho podnikania s domeńami. V snahe predaja domény si musíte vybrať horúce kategórie, ktoré idu na aktuálnom trhu. Takisto môžete si pomôcť využitim rôznych online fórumov a zistiť doslovne "čo letí".

3. Výber mena
Najlepšie vyberetie meno, ktoré si ľudia ľahko zapametajú, teda slová krátke a často použivané. Takisto je dobre vybrať meno, ktoré ľudia často hĺadajú v rôznich vyhľadávačoch.

4. Registrácia
Takisto pri registrovaní dómeny nepozerajte na cenu za parkovanie(iba domena bez webhostingu), pretože vätšinou su tie cenny nízke, ale ceny za webhosting sa navýšia čiže zaplatíte rovnako alebo viac, ako na iných serverov. Urobte si prieskum a vyberte najlepšiu ponuku.

5. Profituj
Ak už mate kúpenu domenu máte 2 možnosti. Buď budete upravovať stránku (viac peńazí, viac času), alebo jednoducho predajte dómenu (menej peňazí, menej času).

Pridávam nejake linky na predaj stránok a domen:
1. seddo.com
2.eBay - áno kľudne môžte predávať aj na ebayi
3 godaddy.com
Veľa štastia

0 komentárov:

Zverejnenie komentára